16 Aralık 2015 Çarşamba

Aynalar (Mirrors) (2008)

      Bu filmi izledikten sonra aynalara bir süre bakamayabilir hatta onları bir kenara kaldırabilirsiniz. Aynalar gerçekten de çok sihirli cisimler. Bazen insan düşünmeden edemiyor arkasında bir şey var mı diye (!) Belki de her ayna içinde bir varlık barındırıyordur. Bence aynalarınıza tekrar bakın..

     Konusuna gelecek olursak, Ben Carson güvenlik görevlisi olarak geceleri bir süpermarkette çalışmaktadır. Bu süpermarket zamanında çok büyük bir yangın geçirmiş ve içindeki herkesle beraber kül olmuştur. Ben Carson zamanla süpermarketin içini gezerken garip bir ayna ile karşılaşır. Aynada hiçbir zarar yoktur. Hiçbir yanık izi yoktur. Olaylar bir süre hızlı şekilde gelişir. Ben Carson ve ailesi kendilerini aynalara hapsedilmiş büyük bir ruhla mücadele ederken bulurlar.


     

     Konusu gerçekten çok değişik ve etkileyiciydi. Filmi gece yarısı izleyip bir de yatarken dişinizi fırçalarken aynalara bakamayacaksınız bile. Aklınıza sahneler gelecek ve yorganın altına girmek için büyük bir hız kazanacaksınız. Şimdiden iyi seyirler dileriz. 
 Bu arada eğer filmi beğenirseniz ikinci filmi de mevcut onu da izleyebilirsiniz.

 

2 yorum:

  1. Zaten aynaları hiç sevmem bakalım ne hissedicegim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İzlemişseniz eğer aynalara bakış açınız değişmiştir diye düşünüyorum. :)

      Sil