20 Kasım 2015 Cuma

About Time (Zamanda Aşk) (2013)

    Zaman her zaman akıp gider. Ne bir saniye geriye dönebiliriz ne de istediğimiz bir ana. Bir çok "keşkeler" geçer gider küçücük hayatımızda. Çoğu zaman istemeyerek yaparız büyük, küçük hatalar. Kimse dört dörtlük değildir sonuçta. Peki ya pişman olduğumuz şeylerden sonra zamanı geri alabilseydik ?
   
     Tim Lake ailesiyle yaşayan bir gençtir. Yirmi bir yaşına geldiğinde babasından çok büyük bir aile sırrı öğrenecektir. Bu ailenin sadece erkek bireylerinde olan bu güç Tim'in hayatını değiştirecektir. Zamanı geri alma becerisi vardır. Karanlık bir yere gidip istediği ana odaklanıp ellerini yumruk yapıp istediği ana dönebilmektedir. Tim bunu aradığı aşkı bulabilmek için kullanacaktır.
     



   Harika bir olay döngüsü var. Zamanda Aşk'tan bir çok ders çıkartacaksınız. Klasik bir film diyebilir belki çoğunuz ama filmde oyunculuklar o kadar samimi o kadar içten oynanmış ki sizi alıp götürüyor. Rachel McAdams'ın güzelliği ile The Notebook'daki gibi çok güzel oynamıştır. Eğer sevdiğiniz kişi varsa onunla harika bir akşam geçirebilirsiniz.
  
    Sevgiyi, pişmanlığı, kararsızlığı kısacası hayatın içinden ufak ufak can alıcı noktaları bizlere çok güzel aktarmışlar. Bir düşünsenize böyle bir gücümüz olsaydı ve her pişman olduğumuzda geri gitseydik zamanda. Kim bilir belki hiç oynamasaydık zamanla ileri daha iyi şeyler olacaktı. Belki bu anı iyileştirdik fakat ya sonrası için kötüyse. Ya da şu an kötü olan hayatımız ilerleyen zamanlarda iyi olacaksa..
  İyi seyirler dileriz. Umarım izlerseniz.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder