16 Kasım 2015 Pazartesi

Kuymak Kafe

Kuymak Kafe
   Saat 11. Yer Beşiktaş. Mekan Kuymak Kafe. İnsanlar çaylarını yudumluyor. İstekler söylendi. Hazırlıklar başladı. Saat 3 yönünden servisler gelmeye başladı. İlk kahvaltı tabakları, ardından çaylar ve çatal bıçak. Arkasından "kuymak" adeta delirmiştik. Açtık ve kokusu buram  buram geliyordu. İlk defa tadacaktık. Bunun için buradaydık. Tam ekmeğimizi kopardık bandıracaktık ki menemen geldi. Sonra bir ışık yandı.. Beyaz bembeyaz.. :)
Kahvaltımız


     Her şey çok güzeldi. Gencecik insanlar çalışıyordu. Güler yüzlü insanlardı. Kahvaltıya bir şey diyemiyorum zaten. Kuymağı ilk defa yedik ikimizde, gerçekten çok lezzetli bir şey. Hemen tarife baktık nasıl yapılır diye. Eğer yemeyen varsa kesinlikle yemeli bizce. Mekan doluydu. Bizde ilk defa gittik yine araştırarak. Çok hoşumuza gitti bir daha gideriz yani. 
Menü
   Fiyatlar ortalama gibi yani tıka basa doyuyoruz bu da fiyatı normale çekiyor bizce. Sınırsız çay da var bu arada.. :) Beşiktaş'ın ara sokaklarında olduğundan dolayı öyle pek fazla gürültü de yoktu. Kuymak yemek isterseniz ve güzel bir kahvaltı yapmak için Kuymak Kafe önerimizdir. 

*Menü bu kadar değil biz kahvaltı kısmını aldık sadece. Menü 2'yi yedik. (Kibar Feyzo).


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder